Щоб зацікавити школяра мандрівкою, йому потрібно запропонувати щось справді незвичайне. У Львові варіантів емоційного відпочинку більш ніж достатньо. Ми зібрали для вас найбільш захоплюючі, на наш погляд. Запрошуємо в гості!

Куди піти школярам, будучи у Львові?

1. Замовити цікаву оглядову екскурсію.

Всупереч стереотипам, що екскурсія – це купа нудних фактів, які не можуть зацікавити дітей шкільного віку, у Львові точно варто скористатися такою нагодою.

Бо місто маю чимало вражаючих історії та незвичайних легенд. Відтак, майстерні екскурсоводи навчилися проводити оглядові мандрівки у максимально захоплюючій формі, подаючи факти цікаво та інтригуюче.

Це буде корисний досвід і незабутньо проведений час.

2. Відвідати майстер-класи шоколаду, карамелі, пряників.

Варіантів майстерок у місті Лева справді багато. Можна заздалегідь поцікавитися, які майстер-класи організовуватимуть у день відвідин Львова.

Або ж скористатися нагодою піти на ті, які працюють регулярно: в майстерню пряників, шоколаду чи крамничку карамелі.

3. Відвідати інтерактивні музеї: "Таємна аптека", Арсенал, музей скла, природничий музей, Шевченківський гай.

Тут усе так само, які і в пункті з екскурсією. Забудьте про те, що музей – це просто підбірка незрозумілих експонатів за склом. Львівські музеї мають що показати та розказати, і навіть навчити.

Погуляти поміж справжніми автентичними хатинами, привезеними з різних регіонів Західної України. Побачити дивовижну колекцію метеликів чи навіть бджіл! Зустрітися зі справжнісіньким мамонтом!

Чи дізнатися, з якої зброї колись долали ворогів козаки. Музеїв, які можуть захопити школярів, в місті Лева багато. Обирайте найцікавіші та насолоджуйтеся захоплюючими знаннями.

4. Сходити на дитячу виставу в театр (Ляльковий, Заньковецької).

Вибрати виставу можна на офіційних сторінках театрів. Репертуар різноманітний та завжди дивує прем’єрами.

І навіть якщо ви вирішили піти в театр спонтанно, побачене обов’язково сподобається та запам’ятається!

5. Піти на ковзанку.

Звісно, якщо ви потрапили до Львова взимку. Тут запропонують прокат ковзанів. Ви гарантовано отримаєте максимум позитивних емоцій.

6. Піти в квест кімнату або на квест-екскурсію.

Квест – це гра, яка передбачає одночасно знайомство з містом, вправляння у спритності та кмітливості, а також трішки адреналінових розваг.

Варіантів квесті у місті є декілька. Скористайтеся послугами нашої компанії – і ми запропонуємо найцікавіші.

7. Піти в Парк Культури на атракціони.

Діти люблять гойдалки та драйвові розваги. В парку атракціонів у Львові веселий відпочинок гарантований. Тут є як нові атракціони, так і улюблені старі.

Також можна купити смаколики і зробити групові яскраві фото.

8. Прогулянка парками.

Гуляти парком можна по-різному. Розмовляючи з друзями. Розглядаючи скульптури та фонтани. Або ж слухаючи спів пташок та спостерігаючи за їхнім життям.

У Львові є окремі екскурсії, які знайомлять гостей міста з особливостями місцевих парків. Обирайте найцікавішу або ж вирушайте на прогулянку самостійно.

9. Океанаріум.

Це казка, яка стає реальністю. Львівський океанаріум розташований в центрі міста, що розташований у трьохповерховому будинку.

Загалом музей налічує 20 велетенських акваріумів, в яких живуть понад 3 тисячі рибок. Серед найбільш вражаючих акули.

Також тут можна побачити підводні ліси, унікальну колекцію ракушок та подивитися ефектне 3D-шоу.